Yüreğil Ortaokulu

Belgegeçer : 0 266 537 21 25
WEB https://yuregilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YÜREĞİL MAHALLESİ/SINDIRGI/BALIKESİR
VİZYON : Biz Yüreğil Ortaokulu olarak istiyoruz ki ; • Okulumuzda eğitim-öğretim bir bütün olarak ve temel ihtiyaçlarımız olarak kabul edilsin. • Okulumuzda okul-aile öğrenci işbirliği kurulsun. • Okulumuzda her veli, öğrencilerimize türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin. • Okulumuzda yönetici, öğretmen, öğrenci tüm bireyler birbirlerinin öğrenme ve gelişmesine yardımcı olsun • Okulumuzda sevgi-saygı örüntüsü herkesin yaşamına yansısın. • Çalışmalarımızda endişelerimizin yerini, özgüven duygumuz doldurup, bizi başarıya yönlendirsin. • Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye daha güzele, hatta en mükemmele ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz Yüreğil Ortaokulu olarak ; • Bütün öğrencilerin eğitim-öğretim hizmetlerini bir bütün olarak görmelerini sağlamak. • Öğrencilerimizin birbirlerine ve tüm çevrelerine saygılı sevgili davranışlar sergilemelerini sağlamak. • Öğrencilerimizi bilgi çağında teknolojinin gereklerine uygun bir şekilde yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak. • Öğrencilerimizin tüm zeka tiplerinin sürece katıp, kendi zeka tiplerine uygun faaliyetler göstererek çalışmalarını desteklemek. • Demokrasinin tüm işlevsel fonksiyonlarını işe koşarak kendine güvenen bireyler yetiştirmek. • Özgür birey, özgür sınıf okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. • Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösteri olarak görmek. • Öğrencilerimizi, Öğretmenlerimizi, Yöneticilerimizi yeni yıllara hazırlamak. • Okulumuzda yaparak-yaşayarak öğrenmeyi ilke edinen, düşünen ve sorgulayan bir okul gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
BAŞARILAR : ...

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 09:00/15:45
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : BELEDİYEYE AİT BİR ADET OTOBÜS HER GÜN SERVİS YAPMAKTADIR.
Ulaşım : ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.ÖĞRETMEN SERVİSİNİN DIŞINDA BELDEDE YOLCU TAŞIMASI YAPAN 3 ARAÇ BULUNMAKTADIR. AYRICA BELEDİYEYE AİT BİR ADET OTOBÜS HERGÜN SERVİS YAPMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 84 KM ,İLÇE MERKEZİNE 21 KM UZAKLIĞINDADIR.
Kontenjan Bilgileri : 210
Sportif Etkinlikler : Mahalle Ligi Müsabaklarına Katılım, Kurumlar Arası Spor Yarışmalarına Katılım, Okul Bünyesinde Sportif Turnuvalar
Bilimsel Etkinlikler : TÜBiTAK Bilim Söyleşilerine Katılım, TÜBiTAK 2204-B Ortaokullar Arası Bilim Yarışmların Katılım.
Proje Çalışmaları : BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL BENGİ PROJESİ E TWİNNİNG PROJESİ(GERİ DÖNÜŞÜMDEN SPOR MALZEMESİNE) OKULUM TEMİZ SIFIR ATIK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Personel Hareketliliği